blog d'ÀLIGUES A 4t

blog d'ÀLIGUES A 4t

dimarts, 5 de maig del 2015

EL NEN PERDUT (Nacho Guerra) 3r premi dels Jocs Florals de 4t B.



EL NEN PERDUT

Hi havia una vegada uns pares que van anar amb el seu fill a passejar pel bosc, de sobte el nen es va perdre i els pares no el van trobar per cap lloc.
Però el nen com anava moltes vegades al bosc estava acostumat i no tenia por. Es va posar a caminar i va trobar un pal i una corda i va fer un arc. Just en aquell moment va venir un senglar, ell va agafar un pal i el va utilitzar de fletxa, li clavà al cor i el senglar va morir. Va seguir avançant per trobar més pals pel seu arc, per si venien més porcs senglars, serps, aranyes i altres animals, per poder defensar-se i també per trobar una mica de menjar.
Després de molt caminar va arribar fins a un riu, va treure l’arc i les fletxes que havia estat afilant i va pescar uns peixos per menjar.
Va començar a fer foc, va agafar el peix, un pal i una corda, el va cuinar i se’l va menjar. El nen no tenia por perquè sabia que els seus pares l'anirien a buscar, així que abans que comencés a enfosquir va fer una cabana amb branques d’arbres per poder passar la nit. Al següent dia, quan es va despertar va començar a fer una flauta amb una canya i va començar a tocar-la.
Els seus pares estaven atabalats perquè no trobaven al seu fill, però van pensar que si el nen s’havia perdut al bosc, estaria allà. Llavors van anar a buscar-lo. Quan els pares van arribar al bosc van sentir la melodia d’una cançó que li agradava molt al seu fill i seguint el so de la flauta van poder trobar al seu fill.
I van tornar a casa contents i feliços. I conte contat aquest conte ja s’ha acabat.



MORDECAI (Nacho Guerra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada