blog d'ÀLIGUES A 4t

blog d'ÀLIGUES A 4t

dimarts, 5 de maig del 2015

LA MALEDICCIÓ DE LA XOCOLATA (Mar Rubio)



La maledicció de la xocolata
Hi havia una vegada una illa en mig de l’oceà. L’illa era molt bonica amb un cercle d’arbres i ningú sabia de la seva existència. Un dia bonic i assolellat una petita embarcació es va perdre per l’oceà. Les dues persones que hi anaven es deien Clara i David.
Com que es van perdre i no trobaven la seva ruta, van anar a parar a la illa. La primera sensació va ser de bellesa i després es van fixar en que hi havia un cercle d’arbres. Començava a fer-se fosc i no van tenir més remei que portar el vaixell a terra ferma, agafar una capsa de llumins, fer foc i tornar a dormir al vaixell.
El matí següent, com tenien tanta gana perquè no havien sopat, van anar a pescar. Quan van tornar, només havien pescat un peix que se’l van menjar entre  els dos. Aquell mateix matí van anar a explorar. Quan van intentar passar, els arbres es van enfadar i van dir:
- No podeu passar!
I la Carla va dir:
- Hi ha alguna manera per poder passar?
- Sí, si ens doneu xocolata! –Van respondre els arbres.
- Xocolata? Es va sorprendre la Clara.
- Tinc xocolata a la butxaca! Teniu! –va dir la Clara.
- Gràcies! Ja podeu passar. –Van dir els arbres.
Quan van passar van continuar per un camí de xocolata, en David va dir:
-         Si que són llaminers aquests arbres!
Quan es va acabar el camí van veure un elefant que regalava piruletes als nens i nenes, la Clara li va demanar una i quan la va tastar una ungla se li va tornar de xocolata. En David encuriosit també la va provar i se li va tornar l’iris de xocolata.
Hi havia tants miralls, que es van adonar que tenien la ungla i l’iris de xocolata. La reina que seia al tro, els va preguntar:
-         Què feu aquí?
I van contestar:
-         Ens hem perdut i ens estem convertint en xocolata.
Els fruits dels arbres són de xocolata, la pluja també és de xocolata i també hi havia el “Casapu”, un conill que fabricava la xocolata, és molt alt i amable. Però us he de confessar una cosa, que aquesta illa està maleïda per la xocolata. Si voleu salvar-la haureu de trobar el diamant de la xocolata.
No sabíem on buscar i mira per on es van trobar el cau de “Casapu” i dintre hi havia el diamant.
Van tornar i li van donar a la reina i es van adonar que ja eren completament de xocolata. La reina va posar el diamant a la corona i tot va tornar a la normalitat.
En David i la Clara es van quedar a viure a aquella illa i van ser feliços i en lloc de menjar anissos, van menjar xocolata del “Casapu”. I aquest es el conte que van escriure la Clara i en David quan van viure l’aventura.
Mar Rubio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada