blog d'ÀLIGUES A 4t

blog d'ÀLIGUES A 4t

dimarts, 5 de maig del 2015

EL SECRET DE LA LLUNA (Sol Manzano)



EL SECRET DE LA LLUNA
Hi havia una vegada un ratolí que es deia Roquerort, vivia al costat de la lluna, a una muntanya amb una cova on en Roquefort guardava un regal de la seva mare. La caseta estava feta de fusta. Allà en Roquefort hi guardava el seu telescopi, perquè li agradava molt mirar les estrelles.

Un dia, en Roquefort va anar a netejar el seu regal, que deia que havia d’obrir-lo el dia del seu desè aniversari. El regal era un magnífic coet de color vermell i negre.
Una nit, com sempre, va sortir a mirar les estrelles i va veure que la lluna s’havia tornat de color vermell amb plantes desconegudes, mai vistes. Va decidir marxar a rescatar la lluna amb el telescopi, el coet de color vermell i negre i una carta on hi guardava un secret. A la carta no hi havia res escrit. Si la carta volia que alguna  persona la llegís, apareixia l’escrit. Va posar en marxa el coet, 10, 9, 8... i 0h!!! Va sortir disparat a l’espai, a punt per ajudar a la lluna però no sabia perquè ho havia de fer! Perquè la carta no li deia la solució?
Quan va arribar a la lluna va sentir una escalfor molt bonica, com una abraçada tendra, i després es va sentir com si hagués descobert alguna cosa, però no sabia el què. Sentia pena per no saber què li passava, li sabia molt  greu. Després, va mirar la carta i va veure una cosa que deia “els petons ho curen tot”.  Llavors va fer un petó i la lluna es va tornar blanca amb fongs, i li va dir:
-Sóc la teva mare i et vaig posar Roquefort perquè la teva pell és blanca i tens la cara amb granets, com jo. Ara et torno el petó que m’has donat. Has aconseguit curar-me amb els dos regals que et vaig donar.
I a la vista està que m’has salvat: MUAC!
KOALA (Sol Manzano)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada